Tartalomjegyzék

 

Népkör utca

MEDVEHÉT

 

2019. február 4.-8. között került megrendezésre a Medvehét a Népkör utcán! A programokat Janik Kitti szervezte. Minden nap izgalmas feladatok várták a gyerekeket. A hetet egy projekt nap zárta, ahol különböző állomások voltak. Lehetett gondolkodtató Totó-t kitölteni, mozogni és játszani. Végül egy medve kereső játék zajlott az udvaron!


Népkör utca

FARSANG

 

Fergeteges retro farsangot tartottunk a Népkör utcai épületben! Izgalmas feladatok, tánc, nyeremények és MINDENKI JELMEZBEN!


Eötvös tér

VERSENY ADY ENDRE HALÁLÁNAK 100. ÉVFORDULÓJA ALKALMÁBÓL

 

Iskolánk 8. osztályos diákjai verseny keretében emlékeztek meg Ady Endre halálának 100. évfordulójáról. 20 tanuló mérte össze tudását a költő életútjáról, munkásságáról. A helyezettek:

I. Fecske Nikoletta 8. a
II. Kovács Lili 8. a, Takács Emese 8. z.
III. Katzúr Péter 8. i., Oldal Nóra 8. i., Zentai Lilla 8. i.

02.jpg01.jpg

Gratulálunk!


Eötvös tér

DIÁK GALÉRIA

 

Bognár Elíza a Ceglédi Táncsics Mihály Általános Iskola egykori tanulója, jelenleg a Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium 8.d osztály diákja. Szabadidejében szívesen rajzol, fest, graviroz a lovaglás mellet.

Elízát a rajztanára Rónai Gábor segíti, támogatja a fejlődésben.


Eötvös tér

KARÁCSONYI KÉSZÜLŐDÉS

 

2018. november 30.

 

A Ceglédi Táncsics Mihály Általános Iskola tanulói megnyújtották az első gyertyát az adventi koszorún. Az ünnepi műsort a 7. z. osztály előadásában hallgathatták és nézhették iskolánk tanulói.